100% holland gyártású termékek
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide
Tetőterasz füvesítés miatt kerestük fel a Prémium Pázsitot. Hasznos, hogy a bemutató termükben nem csak mintákat lehet megnézni az elérhető műfűválasztékból, hanem kültéren az üzlet mellett nagy felületek lettek különböző típusú füvekkel borítva. A kiválasztásban és a tervezésben is nagyon sokat segítettek, pontos és korrekt ajánlatot kaptunk a kivitelezésre. A Grande 55 mm-es fűre esett a választás, ami valóban megszólalásig hasonlít a valódi fűre még nagyobb felületen is. Egyéb burkolatok is kerültek a teraszra, annak ellenére, hogy csak műfűvel foglalkozik a cég, ötletekkel láttak el ezek beszerzése és lerakási idejét tekintve is. A rendelés után pár nappal már sikerült is időpontot egyeztetni a kivitelezésre. A kivitelezést végző csapat csillagos ötös munkát végez. Pontosan az előre egyeztetett időpontban érkeznek, villám gyorsan és precízen fektették le a kiválasztott műfüvet. A kivitelezés végén hasznos tanácsokkal láttak el a későbbi gondozáshoz is. Az egész folyamat nagyon professzionális és gördülékeny volt.
Janos Koczka
Janos Koczka
Óvodánkban focipályát hoztunk létre egy régi, használaton kívüli, kopott beton medencében. A prémium pázsit igazán megkoronázta a felújítást. 82 gyermekünk rajongásig szereti. Köszönjük!
Attiláné Kovács
Attiláné Kovács
Gyönyörű kertet varázsoltak nekünk. A Grande 55 füvet választottuk, brutál jól néz ki. Reméljük, sokáig ilyen gyönyörű marad. Hálás köszönet, Prémium Pázsit!
Anett Sipos
Anett Sipos
Profi csapat,nagyon szép bemutatóterem!A bemutatókert szuper,megkönyítette a választást. Több helyen is jártam,de magasan a legjobbak.Csak ajanlani tudom öket!
Zsolt Kelemen
Zsolt Kelemen
Nagyon profi, precíz csapat. King műfüvet választottunk. Vengégeinknek közelről kell megnézni, hogy rájöjjenek, nem élő növényről van szó.
Tamás Szekeres
Tamás Szekeres
Pontos, precíz ügyintézés. Családi házunk után a nyaralónknál is Őket választottuk. Rugalmasan kezelték a kereseinket. Az üzletben kiválasztottuk a füvet, pontos tervezés utan precíz árajánlat. A telepitőcsapat szorgos hangyakent dolgozott, pontosan érkezett es kiváló munkát végzett. Köszönjük szépen mégegyszer!
Kovacs Gergo
Kovacs Gergo
Szakszerű, pontos, precíz, megbízható! Azt hiszem nem kell több!
Zsolt Deme
Zsolt Deme
Eros_antonia
Erős Antónia
Műsorvezető
Futacs_mark
Futács Márkó
Válogatott labdarúgó
Elek Ákos
Elek Ákos
Válogatott labdarúgó
Play Video

Több mint 227.000 m² Prémium Pázsit®️-ot telepítettünk ügyfeleinknél

A Prémium Pázsit®-nál szakértő csapatunk segít a műfű kiválasztásától kezdve, egészen a telepítés befejezéséig. Segítünk a számodra leginkább megfelelő műpázsit kiválasztásában, csapatunk ingyenes helyszíni felmérést végez, tanácsokat ad. Ezt követően elkészül egy komplett árajánlat helyszínrajzzal együtt. Az ajánlat elfogadását követően semmi dolgod nincs, mint várni a gyönyörű kert elkészülését, ugyanis minden munkafolyamatot, anyagrendelést profi munkatársaink végeznek.

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

MOST AKÁR 40% KEDVEZMÉNNYEL

Sármentes Napok – Örökzöld kert: Ahol a sár vakációzik!
Üdvözlünk a „Sármentes Napok” kampányban, ahol a gondozásmentes, zöld kertek és Prémium Pázsit®️-ok varázsa találkozik! Szívesen pihennél a kertben anélkül, hogy aggódnod kellene a sáros lábnyomok miatt?

📣Van rá megoldás!
Soha többé ne aggódj a sáros lábak, tappancsok miatt!
A Prémium Pázsit®️ kertek titka a sármentes varázslat, amelynek köszönhetően az eső után is szabadon élvezheted kertedet és a mindig gyönyörű és örökzöld Prémium Pázsit®️-ot. Engedd, hogy a sár máshol pihenjen!