telepites_slide

Műfű telepítés, kivitelezés

műfű kertbe közeli fénykép
Műfű piacon elérhető legrealisztikusabb pázsit
puha műfű
Sűrű, puha pázsit nyújtotta örömök.
kertek_slide (1)
Kertek
teraszok_slide
Teraszok

Teljeskörű kivitelezésMűfű telepítés / Tereprendezés

Műfű telepítés kezdete

Kert felújítás az elejétől a végéig.

Az évek múlásával nem csak a bútorokra fér rá a felújítás, hanem a kertünkre is. Ha nem szeretnél teljes kertépítést, akkor a füvesítés jó alternatíva lehet, hiszen rengeteget hozzáadhat otthonod környezetéhez. A kert felújítás során kézi, és gépi segítséggel újítjuk meg a kertedet.

Tereprendezés

Professzionális, szakképzett csapatunk saját gépparkkal rendelkezik a lehető legprecízebb munkavégzés érdekében. A tereprendezéshez először a szóban forgó munkaterületet mérjük fel egy ingyenes felmérés keretén belül. Ennek során megtervezzük, hogy pontosan milyen munkálatokat kell elvégezni ahhoz, hogy az új pázsitot le tudjuk fektetni. A kiszemelt területet gyakran fák, bokrok vagy egyéb növényzet borítja, amelyeket el kell távolítanunk, mielőtt lefektetjük a műpázsitot.

tereprendezes_csempe_01
tereprendezes_csempe_03
tereprendezes_csempe_02

Hogyan telepítik a Prémium Pázsit®️-ot?

A pázsit telepítését egy alapos állapotfelmérés előzi meg, amely során felmérjük a lehetőségeket. A pázsit lefektetését professzionális szakembereink végzik el, így az eredmény ennek megfelelően kifogástalan. Odafigyelünk arra, hogy az illesztések egyáltalán ne látszódjanak, a felület pedig tökéletesen egyenletes legyen így biztosítjuk a csúcsminőséget, és az éveken át tartó gyönyörű eredményt!

Play Video
Műfű telepítést végző szakember
Műfű telepítés, ragasztása

Egyedi megoldások

Saját gépparkunknak és munkatársainknak köszönhetően, előttünk nincs lehetetlen feladat. A nagyon lejtős, hegyvidéki területeken, vagy akár épületek tetején is gond nélkül telepítjük a műpázsitot.

Egyedi_003 (3)
egyedi_csempe_2

Kertek és teraszokÉld át a Prémium Pázsit®️ hangulatát

PP_nagy_csempe_kertek

Kertek

Az angoloktól tudjuk, hogy a mesebeli vidéki kastélyok makulátlan, harsogó zöld pázsitjának titka a napi szintű eső és nyírás – 300 éven át. Viszont se napi eső, se idő a napi fűnyírásra, meg aztán az egész életünket sem feltétlenül szeretnénk a szép, zöld gyep oltárán feláldozni. Hála azonban a kreatív szakembereknek és a modern technológiáknak, senkinek nem kell lemondania a selymesen simogató, abszolút valósághű, látványával a napi stresszt feloldó pázsitról. Annak se, akinek bezöldítendő felületként csak egy terasz áll rendelkezésére.
kertek_csempe_002
kertek_csempe_001
kertek_csempe_101 (1)

Teraszok

Az otthoni zöld gyep sokáig csak a családi házak, villák tulajdonosainak kiváltsága volt. A selymesen puha, kifogástalan tisztaságérzetet nyújtó szintetikus pázsit azonban akár egy többszintes ház teraszára – akár járólapra, betonfelületre – is leteríthető.
terazs_csempe_002
terazs_csempe_001

Óvodák/sportpályákEsőzés után 15 perccel már újra száraz

PP_nagy_csempe_sport

Multisport

Töltésmentes – azaz gumigranulátumot nem tartalmazó – multisport műfüveinket az óvodák mellett kiemelten ajánljuk az iskoláknak is. Ezeken a pázsitokon pontosan lehet irányítani a labdát, így tökéletes különböző sportpályákhoz, iskolák, óvodák kert részéhez.

Rendkívül strapabíró, tartós termékekről van szó, amelyek alkalmasak arra, hogy ovifocit, sportfoglalkozásokat és tornaórákat tartsanak rajtuk.

Sportolásra kifejlesztve.

Manapság a műfű már nem csak a focipályákon, hanem a teniszpályákon és a multifunkciós sportpályakon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, köszönhetően tartósságának. Sokkal kevesebb gondozást igényel, mint a hagyományos fűvel betelepített pályák.

Prémium minőségű, realisztikus műfüveink mind tapintásban, mind kinézetben olyanok, mint eredeti társaik. Biztonságos, időtálló, és környezetbarát befektetés. Egy szép, rendezett pályán, még a sportolók is jobban teljesítenek!

multisport_csempe
multisport_02
sport_csempe_3

Óvodák, iskolák

A kimondottan az óvodák és játszóterek számára kifejlesztett, különböző szálhosszúságban elérhető szintetikus műfüveink amellett, hogy biztonságosak, rendkívül higiénikusak is. Ezeken órákon át hempereghetnek a lurkók, akkor sem lesz koszos a ruhájuk!

ovi_csempe_01
ovi_csempe_3

Játék! Biztonságosan.

A gyerkőcök imádnak csúszni, mászni, és rohangálni! Sajnos a móka sérüléssel is végződhet egy nagyobb esést követően. Műfüveinket megfelelő esésvédelmi rendszer kiépítésével tesszük biztonságossá a legkisebbek számára is. Szakértő kollégáink egy alapos felmérést követően kiszámolják a szükséges vastagságú elemeket majd ezeket puzzle-ként illesztik össze a lehető legprecízebb módon.

Play Video

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Prémium Pázsit®️ által felújított óvodák kitűnjenek a kiváló minőségükkel és tartósságukkal.

Játékok telepítése

Nálunk mindent egy helyen megvalósíthatsz. A műfüvek telepítése mellett jelentős tapasztalattal rendelkezünk közintézmények pl. bölcsődék, iskolák, óvodák, sportpályák, udvarainak teljeskörű felújításában, és műfűvel való borításában is. Az udvar műfűvel való telepítése során lehetőség van játszótéri játékok beszerzésére és telepítésére is. 

jatekok_telepitese_02
jatekok_telepitese_01

Üzletek/DekorációEgyedi, prémium megjelenés

bemutato_slide2

Dobja fel üzletét Prémium Pázsit®️-tal.

A zöld környezet többé nem álom! Prémium minőségű műfüveinkkel bármilyen ipari vagy irodai területen ki tudjuk alakítani az örökzöld környezetet. Többé nem kell foglalkoznod a kertrendezéssel vagy locsolással, a Prémium Pázsit®️ biztosítja a kellemes, és nyugtató munkahelyi környezetet, amelyben kollégáid is szívesen dolgoznak majd. Mindezt gondozásmentesen, hosszútávon jelentős összegeket megspórolva érheted el.

uzletek_csempe_03
uzletek_csempe_01

Műfű-karbantartógépekMagyaroszágon először a Prémium Pázsitnál!

PP_nagy_csempe_karban

Műfű tisztántartás, szálfrissítés egyszerűen

A szintetikus fűgyártás az évtizedek során óriási mértékben fejlődött. A különböző szálszerkezeteknek és szálalakoknak köszönhetően a műfüvek sűrűbbek és élethűbbek mint valaha. Ahhoz, hogy a műfüvek élettartama minél hosszabb legyen, elengedhetetlen a szálak felfrissítése, borzolása és tisztítása. 

Magyaroszágon először a Prémium Pázsitnál!

A Prémium Pázsit Kft. büszkén mutatja be először Magyarországon kizárólag nálunk kapható professzionális műfű-karbantartógépeket.

Play Video
Leon_karbantarto
Cordoba_karbantarto2
Gijon_karbantarto
Cadiz_karbantarto

9 év jótállás

A 100%-os holland minőség, a fejlett szálkihullást megakadályozó gyártástechnológia, valamint a magas anyagminőség jóvoltából 9 év jótállást vállalunk az általunk forgalmazott termékekre, amelyeknek élettartama eléri a 15 évet. A speciális anyagkeveréknek nem árt az erős UV-sugárzás sem, így a fakulás is kizárt.

Gyors és profi munka, megfizethető áron

A gyors és precíz munkavégzés érdekében, minden csapatunk saját gépparkkal rendelkezik. Szakképzett, profi szakemberekkel dolgozunk a mindennapok során, így garantálva a csúcsminőséget, és a határidők betartását. Cégünknek nem jelent akadályt az egészen nagy területek kivitelezése sem. Küldetésünk, hogy a gyors, és precíz munkát a legmagasabb minőségben szállítsuk!

Több mint 10.000m²-es raktárkészlet

Nálunk nem kell hónapokat várnod, hogy a kiválasztott pázsitod eljusson hozzád. Fontos számunkra, hogy, a megrendelést követően azonnal ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és a lehető leghamarabb elkezdjük a telepítési munkálatokat. Ennek érdekében több mint 10.000m²- es raktárkészlettel rendelkezünk az idei év legélethűbb, csúcsminőségű Prémium Pázsit®️ kollekciójából.

INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.

Te is kacérkodsz a gondolattal, hogy gyönyörű műpázsittal ékesítsd az otthonodat? Nem tudod, hogyan kezdj neki? Mi segítünk! Ingyenes helyszíni felmérésünk keretén belül az ország egész területére kiszállunk, és segítünk kiválasztani a számodra legjobb műfüvet!

ReferenciákAkik már minket választottak

Play Video

Több 56.000 m² Prémium Pázsit®-ot telepítettünk ügyfeleinknél

A Prémium Pázsit®-nál szakértő csapatunk segít a műfű kiválasztásától kezdve, egészen a telepítés befejezéséig. Segítünk a számodra leginkább megfelelő műpázsit kiválasztásában, csapatunk ingyenes helyszíni felmérést végez, tanácsokat ad. Ezt követően elkészül egy komplett árajánlat helyszínrajzzal együtt. Az ajánlat elfogadását követően semmi dolgod nincs, mint várni a gyönyörű kert elkészülését, ugyanis minden munkafolyamatot, anyagrendelést profi munkatársaink végeznek.

Bemutatótermünk 2023. 05. 27.-én technikai okok miatt zárva tart!

Megértésüket köszönjük!​
Prémium Pázsit csapata.