Play Video

D. Nagy Orsi kérdezte kedves ügyfelünket, hogy miért a Prémium Pázsitot választotta.

Mire figyeljünk oda, ha műfüvet szeretnénk otthonunkba? D. Nagy Orsi utánajárt miért fontos körültekintőnek lenni, amikor kiválasztjuk melyik cégre bízzuk kertünk, teraszunk műfűvesítését. Ügyfelünket Zsókát kérdezte, hogy ő milyen szempontok alapján döntött a Prémium Pázsit mellett.

Hogyan telepítik a Prémium Pázsit®️-ot?

A pázsit telepítését egy alapos állapotfelmérés előzi meg, amely során felmérjük a lehetőségeket. A pázsit lefektetését professzionális telepítési szolgáltatásunk szakemberei végzik el, így az eredmény ennek megfelelően kifogástalan. Odafigyelünk arra, hogy az illesztések egyáltalán ne látszódjanak, a felület pedig tökéletesen egyenletes legyen- így biztosítjuk a csúcsminőséget, és az éveken át tartó gyönyörű eredményt!

Play Video
Play Video

Magyarország legnagyobb raktárkészletével

Kifejezetten egy terméket keresel, de aggódsz amiatt, hogy nem lesz raktáron? Nálunk nem kell ettől tartanod! Saját polcrendszeres raktárral rendelkezünk, ezért nálunk soha nem fordulhat elő, hogy nem tudjuk kiszolgálni az igényeidet! A gyors és precíz munka érdekében minden Prémium Pázsitból hatalmas – 10-15.000 m2-es- raktárkészletet tartunk.

Magyaroszágon először a Prémium Pázsitnál!

Ahhoz, hogy pázsitod élettartama hosszú legyen, és még sokáig tudj benne gyönyörködni, fontos az időszakos karbantartás. Professzionális műfű-karbantartógépeink segítségével tisztíthatók, és felfrissíthetők az összeborzolt szálak. Magyarországon kizárólag nálunk elérhető!

Play Video
Play Video

Fontos információk műfű vásárlás előtt

Rengeteg fontos információt és érdekességet hallhatok a műfüvekkel kapcsolatban.

Prémium Pázsit profi telepítése teraszokra

Cégünk a teljeskörű kivitelezés során minden munkafolyamatot felügyel és koordinál. Ügyfeleinknek nincs más dolga, mint kiválasztani a számukra megfelelő pázsitot, mi pedig minden más munkafolyamatot (felmérés, tervezés, anyagbeszerzés, tereprendezés, telepítés, takarítás) átvállalunk.

Play Video

Gyakran ismételt kérdésekA legtöbbet felmerőlő kérdések a pázsittal kapcsolatban

PP_nagy_csempe_pp10

Milyen területekre telepíthető a műpázsit?

Szinte bárhová, csak a képzelet szabhat határt! Leggyakoribb felhasználási területek: kertek, teraszok, beltéri dekorációk, pl: függőleges falfelületek. 

Nehezebb tárgyaktól, mint például kerti bútoroktól nem lapul le a pázsit?

Pázsitjaink kiemelkedő minőségű, első osztályú alapanyagokból készülnek. Bármilyen nehéz tárgyat teszünk egy Prémium Pázsitra, a memóriaszálaknak köszönhetően hamar visszanyerik eredeti alakjukat.
 

A műfüvön látszik, hogy nem valódi?

Egyáltalán nem. Az általunk forgalmazott szintetikus pázsitoknak vizuális teszteken kell bizonyítaniuk azt, hogy lényegében megkülönböztethetetlenek természetes társaiktól. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy műfüveink a legexkluzívabb környezetben is szívesen alkalmazzák.

Szükséges töltőanyag a Prémium Pázsitokhoz?

Nem. A Prémium Pázsitok teljesen töltésmentesek.

A gyom, gaz át tud törni a műfüvön?

Kertek esetén a műfűvekhez alépítmény szükséges, ez 10 cm-es murvaágyazatot jelent. Ezen sem a gyom, sem a gaz nem tud áttörni. A pázsitok alsó poliuretán és latex hordozórétegein való áthatolásra szintén nincs esélyük.

A vakond nem tesz kárt a műpázsitban?

A 10 cm-es tömörített murva alépítménynek köszönhetően a vakondok nem tudnak feltörni a felszínre. Természetesen opcionálisan kérhető a murvaágyazat alá vakondháló.

A vakond nem tesz kárt a műpázsitban?

A 10 cm-es tömörített murva alépítménynek köszönhetően a vakondok nem tudnak feltörni a felszínre. Természetesen opcionálisan kérhető a murvaágyazat alá vakondháló.A 10 cm-es tömörített murva alépítménynek köszönhetően a vakondok nem tudnak feltörni a felszínre. Természetesen opcionálisan kérhető a murvaágyazat alá vakondháló.

Miből áll az alépítmény?

Műfüves kertek esetén alépítmény kialakítása szükséges, mely nagyon hasonlít a térköveknél használt alaphoz. Egy tükröt készítünk, ezt követően körbeszegélyezzük a területet. A szegélyek belső fele mentén egy 10 cm-es beton ragasztási felületet alakítunk ki. Ezt követően a tükröt két különböző frakciójú murvával töltjük fel és tömörítjük.
 

Hogyan lehet tisztítani a műfűvet?

Teraszokon egyszerű porszívozással. A kertben lévő műpázsit a hagyományos módon, lombseprűvel, illetve slagos és magasnyomású mosóval való lemosással tisztítható. Igazán profi eredményt kifejezetten műfű tisztítására kifejlesztett, forgó kefével ellátott kisgéppel érhetünk el. Utóbbi megvásárolható a bemutatótermünkben.

Az esővíz nem áll meg a műpázsiton?

Nem, mivel az alapon vízáteresztő lyukak vannak, amelyeken keresztül távozik a nedvesség. Pázsitjaink 60 liter/perc/négyzetméter vízelvezető képességgel rendelkeznek.

A műfű nem fülled be?

Nem, mivel a pázsit alsó borításán az optimális szellőzést szavatoló nyílásokat alakítottak ki.

Betonra, betonlapokra, térkőre fektethető a műpázsit?

Igen, ha a felülete egyenletes és elfolyik róla a víz. Telepítése egyszerű, csak ráfektetjük a területre és a széleken pontokban rögzítjük, hogy a víz elfolyását ne akadályozzuk.
 

A műfű nem vonzza a kullancsokat, bogarakat?

Nem, így a Prémium Pázsit kiemelten ajánlható kisállattartóknak, gyerekes családoknak.
 

A gyerekeket rá lehet engedni a műpázsitra?

Természetesen. A műfű semmilyen egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. A fűszálakat a kisebb gyerekek kihúzni sem tudják, mivel azok stabilan rögzítettek az alaphoz.

Milyen hosszú a műfű élettartama?

Termékeink élettartama típustól és az igénybevétel intenzitásától függően akár 15 év is lehet. Az általunk forgalmazott műpázsitok minőségét jelzi, hogy 9 év gyártói garancia vonatkozik rájuk.

Ki tud gyulladni?

Nem tud kigyulladni, de pl. ki tud égni egy lehulló parázstól. Ez azonban nagyon ritka eset, ha mégis előfordulna nagyon egyszerűen, maradéktalanul javítható.

Saját kezűleg is leteríthetem a műpázsitot?

Igen, de ezt legfeljebb csak teraszok esetében ajánljuk. Kertekben, udvarokon, ahol egyenetlen lehet a felület, illetve nem biztosított a tökéletes vízelvezetés, mindenképpen szükségesek a szakszerű előkészületi munkálatok. Specialistáink éppen ezért előzetesen alapos felmérést végeznek a helyszínen, a profi telepítést pedig gyakorlott szakembereinkre bízzuk.

A mínuszok, a hó, a jég nem árt a műfűnek? Télen fel kell szedni?

Nem, mivel a szintetikus pázsitokat eleve kültéri használatra tervezték.

A kutya nem tudja kikaparni a füvet?

Nem. Kínálatunkban megtalálhatók a kifejezetten kutyatartóknak ajánlott típusok, amelyek még a nagyobb testű házi kedvencek okozta strapát is remekül elviselik.

Tartalmaz mérgező anyagot?

Nem. A Prémium Pázsitok semmilyen mérgező anyagot nem tartalmaznak.

Nem túl költséges a műpázsit?

Elsőre talán annak tűnhet, viszont számoljunk csak:

  • a természetes pázsit telepítése előtt is elő kell készíteni a talajt;
  • az igazán jó minőségű fűmag egyáltalán nem olcsó;
  • drága és értékes, ám az esővíz hatásához mégsem fogható ivóvízzel kell locsolni a füvet – nyáron, száraz időben ráadásul naponta (a természetes folyóvizekből való vízvételezés lakott területeken nem engedélyezett!);
  • akinek nincs napi minimum egy órája egy-egy nagyobbacska kert locsolgatására, építheti ki az automatikus locsolórendszert, amelyek közül a minőségiek meglehetősen sokba kerülnek.

Ezzel pedig még nincs vége a felsorolásnak. Viszonylag könnyen kiszámolható tehát, hogy a műpázsittal milyen összeg takarítható meg egy-másfél évtized alatt…

Hogy zajlik egy helyszíni felmérés?

Szakértő kollegánk a Prémium Pázsit mintadarabokkal a megadott címre megy. Természetes fényben kiválasztjuk melyik pázsit/tok a szimpatikusak és ezekre fogjuk kiszámolni a pontos ajánlatot.

Ezt követően felmérjük a területet, és tanácsot adunk az esetlegesen felmerülő problémákra, majd pár napon belül elkészítjük a komplett ajánlatot, melyhez csatoljuk a helyszínrajz elektronikus változatát is.

Miért szükséges helyszínrajz?

Pontos árajánlat elkészítéséhez elengedhetetlen egy méretezett helyszínrajz megléte. Ez alapján lehet ellenőrizni, hogy megfelelő méretek, adatok szerepelnek-e az ajánlatban, helyes-e a fűkiosztás és az illesztési terv. Helyszínrajz nélkül ne fogadj el ajánlatot!

Hogyan zajlik egy kivitelezés?

Az ajánlat elfogadása után profi kivitelező kollégáink előre egyeztetett időpontra felvonulnak a helyszínre. Minden munkafolyamat megszervezését, anyagrendelést munkatrásaink bonyolítják le, neked nincs más dolgod, mint hátradőlve várd gyönyörű kerted elkészülését.

Csapatunk mindig rendet és tisztaságot hagy maga után. Minden munkatársunk kulturált, erkölcsi- és szakmai bizonyítvánnyal rendelkező szakember. 

Bemutatótermünk 2023. 05. 27.-én technikai okok miatt zárva tart!

Megértésüket köszönjük!​
Prémium Pázsit csapata.