Miért ajánljuk gyermekes családoknak a műpázsitot?

Miért ajánljuk gyermekes családoknak a műpázsitot?

Sok kérdés merülhet fel akkor, ha gyermekek vannak a családban, hogy számukra is megfelelő választás – e a műfű? Összeszedtünk néhány szempontot, ami alapján segítünk a kérdések megválaszolásában. 

Biztonságos, hiszen semmilyen egészségre ártalmas, mérgező anyagot nem tartalmaz. Kisebb gyermekek kitépni sem tudják a fűszálakat. Így nem kell attól tartani, hogy a „mindent szájába vesz” korszakban megeszi, ellentétben a valódi fűvel. Nem vonzza a bogarakat, kullancsokat, így rovarmentes.

Higiénikus, ugyanis pázsitjaink szennyeződés – és – nedvesség lepergető anyagból készülnek. Vízáteresztő képességének köszönhetően, nagyon gyorsan megszárad, így kerti játék hamar folytatható egy kiadós eső után is. Műpázsitjaink ennek okán sármentesek, így elfelejthetjük a maszatos lábnyomokat a lakásban. 

Strapabíró, tekintettel arra, hogy műpázsitjaink memóriaszállal készülnek, így hamar visszanyerik eredeti alakjukat, nem hagy nyomot a kismotor, kisautó rendszeres használata, de még egy medence is bátran ráhelyezhető. Műfűveink tapintása pihe-puha, bátran lehet rajta kúszni-mászni, hempergőzni. 

Többféle színvariációban elérhető, így akár egy játszórész is külön kialakítható a gyermekek örömére, (ugróiskola, sakktábla, autópálya stb.) melynek csak a képzelet szab határt.

Végül, de nem utolsó sorban rendkívül könnyen tisztítható, elegendő porszívóval (teraszon), slaggal, magasnyomású mosóval való lemosással tisztítani. Profi eredményt a kifejezetten műfű tisztítására kifejlesztett, forgókefés kisgéppel érhetsz el. A karbantartógépekről bővebb leírást itt talál. 

Legyen Neked is gondozásmentes, gyönyörű kerted, melyben az egész család örömét leli. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Referenciák

Bemutatótermünk 2023. 05. 27.-én technikai okok miatt zárva tart!

Megértésüket köszönjük!​
Prémium Pázsit csapata.