fbpx
100% holland gyártású termékek
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Miért ajánljuk gyermekes családoknak a műpázsitot?

Sok kérdés merülhet fel akkor, ha gyermekek vannak a családban, hogy számukra is megfelelő választás – e a műfű? Összeszedtünk néhány szempontot, ami alapján segítünk a kérdések megválaszolásában. 

Biztonságos, hiszen semmilyen egészségre ártalmas, mérgező anyagot nem tartalmaz. Kisebb gyermekek kitépni sem tudják a fűszálakat. Így nem kell attól tartani, hogy a „mindent szájába vesz” korszakban megeszi, ellentétben a valódi fűvel. Nem vonzza a bogarakat, kullancsokat, így rovarmentes.

Higiénikus, ugyanis pázsitjaink szennyeződés – és – nedvesség lepergető anyagból készülnek. Vízáteresztő képességének köszönhetően, nagyon gyorsan megszárad, így kerti játék hamar folytatható egy kiadós eső után is. Műpázsitjaink ennek okán sármentesek, így elfelejthetjük a maszatos lábnyomokat a lakásban. 

Strapabíró, tekintettel arra, hogy műpázsitjaink memóriaszállal készülnek, így hamar visszanyerik eredeti alakjukat, nem hagy nyomot a kismotor, kisautó rendszeres használata, de még egy medence is bátran ráhelyezhető. Műfűveink tapintása pihe-puha, bátran lehet rajta kúszni-mászni, hempergőzni. 

Többféle színvariációban elérhető, így akár egy játszórész is külön kialakítható a gyermekek örömére, (ugróiskola, sakktábla, autópálya stb.) melynek csak a képzelet szab határt.

Végül, de nem utolsó sorban rendkívül könnyen tisztítható, elegendő porszívóval (teraszon), slaggal, magasnyomású mosóval való lemosással tisztítani. Profi eredményt a kifejezetten műfű tisztítására kifejlesztett, forgókefés kisgéppel érhetsz el. A karbantartógépekről bővebb leírást itt talál. 

Legyen Neked is gondozásmentes, gyönyörű kerted, melyben az egész család örömét leli. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

40-70% kedvezmény a készlet erejéig!

Itt az alkalom, hogy kisebb kertedet vagy teraszodat prémium minőségben extra kedvezményes áron varázsold örökzölddé.
A különböző gyártásokból és új tekercsekből megmaradt kisebb darabokat kedvezményes, outlet áron tesszük elérhetővé.
A termékek újak és vonatkozik rájuk a Prémium Pázsit®️ 10 év garanciája.
A táblázatunk folyamatosan frissül az aktuálisan elérhető termékekkel. Azonban előfordulhat, hogy egyes termékek már nem állnak rendelkezésre, mivel előzetesen megvásárolták. A gombra kattintva láthatod, hogy jelenleg milyen termékek elérhetőek.