Miért ajánljuk gyermekes családoknak a műpázsitot?

Miért ajánljuk gyermekes családoknak a műpázsitot?

Sok kérdés merülhet fel akkor, ha gyermekek vannak a családban, hogy számukra is megfelelő választás – e a műfű? Összeszedtünk néhány szempontot, ami alapján segítünk a kérdések megválaszolásában. 

Biztonságos, hiszen semmilyen egészségre ártalmas, mérgező anyagot nem tartalmaz. Kisebb gyermekek kitépni sem tudják a fűszálakat. Így nem kell attól tartani, hogy a „mindent szájába vesz” korszakban megeszi, ellentétben a valódi fűvel. Nem vonzza a bogarakat, kullancsokat, így rovarmentes.

Higiénikus, ugyanis pázsitjaink szennyeződés – és – nedvesség lepergető anyagból készülnek. Vízáteresztő képességének köszönhetően, nagyon gyorsan megszárad, így kerti játék hamar folytatható egy kiadós eső után is. Műpázsitjaink ennek okán sármentesek, így elfelejthetjük a maszatos lábnyomokat a lakásban. 

Strapabíró, tekintettel arra, hogy műpázsitjaink memóriaszállal készülnek, így hamar visszanyerik eredeti alakjukat, nem hagy nyomot a kismotor, kisautó rendszeres használata, de még egy medence is bátran ráhelyezhető. Műfűveink tapintása pihe-puha, bátran lehet rajta kúszni-mászni, hempergőzni. 

Többféle színvariációban elérhető, így akár egy játszórész is külön kialakítható a gyermekek örömére, (ugróiskola, sakktábla, autópálya stb.) melynek csak a képzelet szab határt.

Végül, de nem utolsó sorban rendkívül könnyen tisztítható, elegendő porszívóval (teraszon), slaggal, magasnyomású mosóval való lemosással tisztítani. Profi eredményt a kifejezetten műfű tisztítására kifejlesztett, forgókefés kisgéppel érhetsz el. A karbantartógépekről bővebb leírást itt talál. 

Legyen Neked is gondozásmentes, gyönyörű kerted, melyben az egész család örömét leli. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

Referenciák