4 érv, hogy a műfű remek választás az erkélyek és teraszok korszerűsítésére

4 érv, hogy a műfű remek választás az erkélyek és teraszok korszerűsítésére

műpázsit kiváló választás dekorálásra és korszerűsitésre mind a nagy, mind a kisebb területek esetén. Manapság számos lehetőség áll már rendelkezésünkre, ha emellett tesszük le a voksunk legyen szó beltérről vagy kültérről. Természetes és vonzó megjelenés mellett most összeszedtünk 4 pozitív tulajdonságot, ami miatt nem bánod meg, ha a prémium pázsit mellett döntesz!

1. Élethű és természetes hatás egész évben

Kivételes hangulattal bir, ha le tudunk heveredni a puha fűre egy bögre tea vagy egy pohár bor mellett. Az pedig különösen kellemes, ha ezt az év bármely szakaszában megtehetjük. Ha hidegebbre fordul az idő elég pár pokróc az olvasáshoz vagy a meghitt beszélgetésekhez.

2. Nem okoz gondot többé az időjárás és hőmérséklet változás 

A szintetikus pázsit nagyon jól bírja a manapság jellemző rendkívül erős UV sugárzást, kiváló szintartó képességének köszönhetően pedig állandó üde színfoltja lesz a helyiségnek. A szálak anyaga amúgy sem adja magát könnyen, még a téli időjárási viszonyok sem fognak ki a minőségén.

3. Remek vízelvezető képességgel rendelkezik

A műpázsit vízelvezető kapacitása 60 liter / perc / négyzetméter, igy nyugodt maradhatsz akkor is,ha beköszönt az ősz és sokat esik az eső, a víz nem fogja elárasztani a lakást. Gyors száradásnak köszönhetően rövid idő alatt újra élvezheted a zöld pázsit adta puhaságot.

4. Alacsony karbantartás

A mindig friss és tökéletes hangulat állandó, hiszen nem kell időt és energiát ölnünk az öntözésbe, a fűnyirásba és a gyomlálásba. A mai rohanó világban az idő, amit pihenéssel tölthetünk kincs, így az egyik legnagyobb ajándék, amit a prémium pázsit adhat, hogy a természet adta örömöket mindenféle kötelező munka nélkül élvezheted. Űzd messzire a gondokat és add át magad a pihenésnek, a zöld pázsit megnyugtató látványának és selymes puhaságának. 

Amennyiben úgy érzed, hogy ezek a lehetőségek remekül passzolnak hozzád és lakásodhoz, készséggel állunk rendelkezésedre. Szeretettel várunk bemutatótermünkben és örömmel válaszoljuk meg felmerülő kérdéseidet.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Referenciák

40-70% kedvezmény a készlet erejéig!

Itt az alkalom, hogy kisebb kertedet vagy teraszodat extra kedvezményes áron varázsold örökzölddé prémium minőségben.

A különböző gyártásokból és új tekercsekből megmaradt kisebb darabokat kedvezményes outlet áron elérhetővé tesszük.
A termékek újak és ugyanúgy vonatkozik rájuk a Prémium Pázsit®️ 9 év garancia.

A táblázatunk folyamatosan frissül az aktuálisan elérhető termékekkel. A gombra kattintva láthatod, hogy jelenleg milyen termékek elérhetőek óriási kedvezményekkel.

Az alábbi elérhetőségeken keressetek minket bizalommal.

Email: info@premiumpazsit.hu📧
Telefon: +36 30 950 6742📞

Prémium Pázsit csapata.