szul_03

Születésnapi akció

Tedd felejthetetlenné ezt a nyarat a Prémium Pázsit®️ születésnapi akciójával!

3 éves lett a Prémium Pázsit®️

Köszönjük ügyfeleinknek a bizalmat, hogy az évek során cégünket a Prémium Pázsit®️ Kft-t választották, és ilyen gyönyörű kerteket, teraszokat telepíthetünk melyeket a referenciáink között találsz!

Sok minden változott az elmúlt években, viszont a célunk továbbra is az hogy, a legmagasabb minőséget szolgáltassuk ügyfeleink számára és elhozzuk nektek a legélethűbb és legjobb minőségű Prémium Pázsit®️ kollekciót az eredeti Holland minőséget!🇳🇱

Mint már megszokhattátok ilyenkor óriási kedvezményekkel indítjuk el a nyári szezont, viszont most egy extra meglepetéssel is készülünk számotokra!
Az idei nyári kampányunkat kiegészítettük egy születésnapi meglepetéssel, így óriási kedvezményekkel tudunk meglepni titeket!

 

Most akár 30% kedvezménnyel tudod megvásárolni a műfű piacon elérhető legrealisztikusabb Prémium Pázsit®️-ot!

Minden Prémium Pázsit®️-ra most 20% kedvezményt biztosítunk a nyári kampányunk ideje alatt!
A Prémium Pázsit®️ 3-ik születésnapja alkalmával pedig további 10% kedvezményt adunk a legkeresettebb és legélethűbb pázsit kollekciónkra!

*Így most 30% kedvezménnyel tudod megvásárolni a műfű piacon elérhető legrealisztikusabb Prémium Pázsit®️-ot!

Ha az akció ideje alatt legalább 50m² Prémium Pázsit®️-ot vásárolsz, megajándékozunk egy 50%-os kedvezmény kártyával, amit Cordoba típusú műfű-karbantartógép vásárlásához tudsz felhasználni 2022. augusztus 1-től. 
Így az eredeti 109.900 Ft -os ár helyett, most 54.950 Ft -ért tudod megvásárolni.

Legkeresettebb és legélethűbb Prémium Pázsit® kollekció 30% kedvezménnyel!

A legjobb minőségű és legrealisztikusabb pázsitok, amelyek kizárólagosan csak a Prémium Pázsit®️ kollekciójában megtalálhatóak!

100% Holland termék
- 20%
11.900 Ft
100% Holland termék
- 15%
9.500 Ft
100% Holland termék
- 15%
10.700 Ft
100% Holland termék
- 20%
11.500 Ft
100% Holland termék
- 20%
12.500 Ft
100% Holland termék
- 20%
12.900 Ft
100% Holland termék
Műfű hachi_36 1Műfű hachi_36 2
- 15%
8.500 Ft
100% Holland termék
műfű king 1műfű king 2
- 35%
10.900 Ft
100% Holland termék
princess műfű 1princess műfű 2
- 30%
11.400 Ft
100% Holland termék
sofia_color műfű 1sofia_color műfű 2
- 12%
11.200 Ft
100% Holland termék
műfű king 1műfű king 2
- 15%
13.500 Ft
100% Holland termék
Zara műfű 1Zara műfű 2
- 15%
9.500 Ft
100% Holland termék
Műfű_grande_55 1Műfű_grande_55 2
- 25%
11.900 Ft
100% Holland termék
Baron műfű 1Baron műfű 2
- 15%
11.500 Ft
100% Holland termék
Angel_műfűAngel_műfű 2
- 15%
16.400 Ft
Play Video

Miért válaszd a Prémium Pázsit® termékeit?

Miért döntenek egyre többen a műfüves terület mellett?
Miért érdemes körültekintőnek lenni amikor kiválasztjuk melyik cégre bízzuk kertünk, teraszunk műfűvesítését?

Több mint 56.000 m² Prémium Pázsit®️-ot telepítettünk ügyfeleinknél

A Prémium Pázsit®-nál szakértő csapatunk segít a műfű kiválasztásától kezdve, egészen a telepítés befejezéséig. Segítünk a számodra leginkább megfelelő műpázsit kiválasztásában, csapatunk ingyenes helyszíni felmérést végez, tanácsokat ad. Ezt követően elkészül egy komplett árajánlat helyszínrajzzal együtt. Az ajánlat elfogadását követően semmi dolgod nincs, mint várni a gyönyörű kert elkészülését, ugyanis minden munkafolyamatot, anyagrendelést profi munkatársaink végeznek.

Play Video

Célunk, hogy , a legmagasabb minőséget szolgáltassunk ügyfeleink számára!

Magyarországon egyedüliként, nem csak a termék származási országát, hanem a pázsit minőségét is szem előtt tartjuk. Miért fontos ezt kihangsúlyoznunk? Számos olyan ügyfelünk van, akik úgy érkeztek hozzánk, hogy idő előtt tönkrement a féltve őrzött kertjük. Az egyeztetés során mindig kiderült, hogy hiába prémium minőségként reklámozták az adott műfüvet, a származási hely az esetek többségében valamilyen távol-keleti ország.

Nálunk fontos, hogy az “eredeti holland pázsit” ne csak egy jól hangzó reklámszöveg legyen, hanem valóban holland minőséget áruljunk, egyenesen Hollandiából.

Prémium Pázsit®️ az eredeti Holland minőség! 🇳🇱

Saját gépparkkal, és dedikált munkatársakkal rendelkezünk, így biztosítva a megbízhatóságot, és a 9 év gyártói garanciát.

bemutato_csempe_001
Holland pázsit termékbemutatás
ovi_csempe_3
tereprendezes_csempe_01

50% kedvezmény Cordoba műfű-karbantartógépre!*

Ha az akció ideje alatt legalább 50m² Prémium Pázsit®️-ot vásárolsz, megajándékozunk egy 50%-os kedvezmény kártyával, amit Cordoba típusú műfű-karbantartógép vásárlásához tudsz felhasználni 2022. augusztus 1-től. 

Így az eredeti 109.900 Ft -os ár helyett, most 54.950 Ft -ért tudod megvásárolni.

Play Video

Magyaroszágon először a Prémium Pázsitnál! PROFI MŰFŰ-KARBANTARTÓGÉPEK

Műfű tisztántartás, szálfrissítés egyszerűen A szintetikus fűgyártás az évtizedek során óriási mértékben fejlődött. A különböző szálszerkezeteknek és szálalakoknak köszönhetően a műfüvek sűrűbbek és élethűbbek mint valaha. Ahhoz, hogy a műfüvek élettartama minél hosszabb legyen, elengedhetetlen a szálak felfrissítése, borzolása és tisztítása. A Prémium Pázsit Kft. büszkén mutatja be először Magyarországon kizárólag nálunk kapható professzionális műfű-karbantartó gépeket.

Prémium Pázsit csapata

A legélethűbb műpázsitok Magyarországon!

Magyarországon egyedüliként Hollandiában gyártatjuk termékeinket. Ezáltal a műfű piacon elérhető legrealisztikusabb, 100%-ban holland gyártású pázsitot értékesítünk az ország teljes területén.

Célunk, hogy ügyfeleink elképzelései találkozzanak az általunk kínált megoldásokkal, így több mint 20 féle azonos minőségű műpázsit közül választhatják ki az igényeikhez legjobban illeszkedőt.  Rendelkezünk a tudással és a tapasztalattal, hogy a legbonyolultabb megrendeléseket is első osztályú minőségben teljesítsük.

1
Telepített terület
1 db
kertek és teraszok

Kert felújítás az elejétől a végéig. Teljeskörű kivitelezés!

Az évek múlásával nem csak a bútorokra fér rá a felújítás, hanem a kertünkre is. Ha nem szeretnél teljes kertépítést, akkor a füvesítés jó alternatíva lehet, hiszen rengeteget hozzáadhat otthonod környezetéhez. A kert felújítás során kézi, és gépi segítséggel újítjuk meg a kertedet.

kertek_csempe_002
Műfű kertbe

Rendkívül ellenálló, gondozásmentes pázsit.

Az angoloktól tudjuk, hogy a mesebeli vidéki kastélyok makulátlan, harsogó zöld pázsitjának titka a napi szintű eső és nyírás – 300 éven át. Viszont se napi eső, se idő a napi fűnyírásra, meg aztán az egész életünket sem feltétlenül szeretnénk a szép, zöld gyep oltárán feláldozni. Hála azonban a kreatív szakembereknek és a modern technológiáknak, senkinek nem kell lemondania a selymesen simogató, abszolút valósághű, látványával a napi stresszt feloldó pázsitról. Annak se, akinek bezöldítendő felületként csak egy terasz áll rendelkezésére.

Prémium Pázsit bemutatókert
Műfű kutyásoknak

Rendkívül ellenálló, gondozásmentes pázsit.

Tartasz tőle, hogy szeretett kutyusod tönkreteszi a gyönyörű pázsitodat? Emiatt nem kell aggódnod! Prémium minőségű műfüveink rendkívül strapabíróak, ugyanakkor a sűrű gyökérszálaknak köszönhetően ellenállnak az ásásnak, a kaparásnak, és a szaladgálásnak is. A telepítés során figyelünk a masszív rögzítésre is, így kedvenced biztosan nem fogja kikaparni a pázsitot a helyéről.

terazs_csempe_001
Műfű teraszra

Éld át a tökéletes kert hangulatát.

Szívesen kávéznál a mindennapok során egy nyugtató zöld övezetben? Korábban a lakóparkok területén ez szinte lehetetlen volt. Viszont a Prémium Pázsit®️ segítségével megvalósíthatod az otthoni zöld gyep élményét, amely már nem csak a ház tulajdonosok kiváltsága. A realisztikus kinézetű, szintetikus pázsitot leboríthatod akár egy többszintes ház teraszára, a betonfelületre, és a járólapra is.

ovi_csempe_01
Műfű ovodákba

Óvodák, iskolák

A kimondottan az óvodák és játszóterek számára kifejlesztett, különböző szálhosszúságban elérhető szintetikus műfüveink amellett, hogy biztonságosak, rendkívül higiénikusak is. Ezeken órákon át hempereghetnek a lurkók, akkor sem lesz koszos a ruhájuk!

 

multisport_02
Műfűves sportpálya

Sportolásra kifejlesztve.

Manapság a műfű már nem csak a focipályákon, hanem a teniszpályákon és a multifunkciós sportpályakon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, köszönhetően tartósságának. Sokkal kevesebb gondozást igényel, mint a hagyományos fűvel betelepített pályák.

uzletek_csempe_01
Műfű üzletbe

Egyedi, prémium megjelenés

A zöld környezet többé nem álom! Prémium minőségű műfüveinkkel bármilyen ipari vagy irodai területen ki tudjuk alakítani az örökzöld környezetet. Többé nem kell foglalkoznod a kertrendezéssel vagy locsolással, a Prémium Pázsit®️ biztosítja a kellemes, és nyugtató munkahelyi környezetet, amelyben kollégáid is szívesen dolgoznak majd. Mindezt gondozásmentesen, hosszútávon jelentős összegeket megspórolva érheted el.

Látogass el bemutatótermünkbe. 80m²-es bemutatókertben inspirálódhatsz.

A könnyebb választás érdekében, bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 80m2-es kerthelység is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit® legkeresettebb termékeit. Ha pedig inspirálódnál, szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed lenne a felméréssel vagy a telepítéssel kapcsolatban.

Prémium pázsit bemutatóterem
Prémium Pázsit bemutatókert
bemutato_csempe_001

Elérhetőségeink

Cím

1149 Budapest, Egressy út 27-29.
(B. épület fszt. 2., Mandala Kert Lakópark)

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 0900 –  1700
Szombat: 1000 –  1400
Vasárnap: ZÁRVA

Kérj ajánlatot! INGYENES helyszíni felmérés az ország egész területén.

Pár egyszerű lépésben kérhetsz tőlünk ajánlatot mindenféle kötelezettség nélkül. Add meg adataid és hamarosan felveszük  Veled a kapcsolatot.

Bemutatótermünk 2023. 05. 27.-én technikai okok miatt zárva tart!

Megértésüket köszönjük!​
Prémium Pázsit csapata.