Szombathely – Euphoria

Euphoria
100% Spanyol termék
- 15%
2021.09.15. - 2021.10.30.
Sármentes napok! 15% kedvezmény
10.625 Ft
Széhosszúság:40 mm
Szálszerkezet:C-Shape

Az Euphoria igazi csúcstermékünk, ha a puhaságot, és a gyors alakvisszanyerést vizsgáljuk. Nincs a piacon még egy olyan 40 mm-es szálhosszúságú pázsit, amelyben minden megvan. Nos, ez a termék verhetetlen mindkettőben! Csodálatos árnyalataival élénkséget, és vidámságot sugároz. A színek kombinációja által abszolút realisztikus a megjelenése. A kimagasló alaktartóságát a C-szekcióba tartozó szimpla szálnak, valamint az új, textúrázott fonalnak köszönheti. Téged is levett a lábadról igaz?

Több információ

9 év jótállás

A 100%-os holland,- és spanyol minőség, a fejlett szálkihullást megakadályozó gyártástechnológia, valamint a magas anyagminőség jóvoltából 9 év jótállást vállalunk az általunk forgalmazott termékekre, amelyeknek élettartama  eléri a 15 évet.  A speciális anyagkeveréknek nem árt az erős UV-sugárzás sem, így a fakulás is kizárt.

Gyors és profi munka, megfizethető áron

A gyors és precíz munkavégzés érdekében, minden csapatunk saját gépparkkal rendelkezik. Szakképzett, profi szakemberekkel dolgozunk a mindennapok során, így garantálva a csúcsminőséget, és a határidők betartását. Cégünknek nem jelent akadályt az egészen nagy területek kivitelezése sem. Küldetésünk, hogy a gyors, és precíz munkát a legmagasabb minőségben szállítsuk!

Több mint 10.000m²-es raktárkészlet

Nálunk nem kell hónapokat várnod, hogy a kiválasztott pázsitod eljusson hozzád. Fontos számunkra, hogy, a megrendelést követően azonnal ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és a lehető leghamarabb elkezdjük a telepítési munkálatokat. Ennek érdekében több mint 10.000m²- es raktárkészlettel rendelkezünk az idei év legélethűbb, csúcsminőségű Prémium Pázsit®️ kollekciójából.

INGYENES helyszíni felmérés az ország egész területén.

Te is kacérkodsz a gondolattal, hogy gyönyörű műpázsittal ékesítsd az otthonodat? Nem tudod, hogyan kezdj neki? Mi segítünk! Ingyenes helyszíni felmérésünk keretén belül az ország egész területére kiszállunk, és segítünk kiválasztani a számodra  legjobb műfüvet!

Természetes megjelenés

Kutyabarát

Por és sármentes

Kivételes vízáteresztő képesség

Gyors alakvisszanyerő képesség

100% UV álló