100% holland gyártású termékek
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Eredetiség és Szakértelem: Prémium Pázsit® A Valódi Holland Minőségért

Küldetésünk, hogy szolgáltatásaink mindig a legmagasabb minőséget képviseljék, és a megvalósított projektek tökéletesen tükrözzék ügyfeleink elképzeléseit.

Csapatunkkal nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legmagasabb minőséget szolgáltassuk ügyfeleink számára.
Az iparágban szerzett tapasztalatoknak és a kiépített üzleti kapcsolatoknak köszönhetően,
képesek vagyunk a legkomplexebb megrendeléseket is első osztályú minőségben teljesíteni.

Kiemelt figyelmet fordítunk a megbízhatóságra, melyet saját modern gépparkkal, és dedikált szakemberekkel garantálunk, így biztosítva a megbízhatóságot és a 10 év gyártói garanciát.

Cégünk, az otthoni felhasználásra szánt kerteken felül, jelentős tapasztalattal rendelkezik közintézmények pl. bölcsődék, iskolák, óvodák, sportpályák udvarainak teljeskörű felújításával, műfűvel való borításával. Az udvar felújítása során lehetőséget biztosítunk a játszótéri játékok beszerzésére és telepítésére is.

Miben tudunk segíteni?

1 db
kertek és teraszok
1
Telepített terület
Play Video

Több mint 227.000m² Prémium Pázsit®️-ot telepítettünk ügyfeleinknél

A Prémium Pázsit®-nál szakértő csapatunk segít a műfű kiválasztásától kezdve, egészen a telepítés befejezéséig. Segítünk a számodra leginkább megfelelő műpázsit kiválasztásában, csapatunk ingyenes helyszíni felmérést végez, tanácsokat ad. Ezt követően elkészül egy komplett árajánlat helyszínrajzzal együtt. Az ajánlat elfogadását követően semmi dolgod nincs, mint várni a gyönyörű kert elkészülését, ugyanis minden munkafolyamatot, anyagrendelést profi munkatársaink végeznek.

Óriási raktárkészlettel rendelkezünk

Nálunk nem kell hónapokat várnod, hogy a kiválasztott pázsitod eljusson hozzád. Fontos számunkra, hogy, a megrendelést követően azonnal ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és a lehető leghamarabb elkezdjük a telepítési munkálatokat.

 

Play Video
Play Video

D. Nagy Orsi kérdezte ügyfelünket, hogy miért a Prémium Pázsitot®️ választotta.

Mire figyeljünk oda, ha műfüvet szeretnénk otthonunkba? D. Nagy Orsi utánajárt miért fontos körültekintőnek lenni, amikor kiválasztjuk melyik cégre bízzuk kertünk, teraszunk műfűvesítését. Ügyfelünk, Zsóka elmondja, hogy ő milyen szempontok alapján döntött a Prémium Pázsit®️ mellett.

Tetőterasz füvesítés miatt kerestük fel a Prémium Pázsitot. Hasznos, hogy a bemutató termükben nem csak mintákat lehet megnézni az elérhető műfűválasztékból, hanem kültéren az üzlet mellett nagy felületek lettek különböző típusú füvekkel borítva. A kiválasztásban és a tervezésben is nagyon sokat segítettek, pontos és korrekt ajánlatot kaptunk a kivitelezésre. A Grande 55 mm-es fűre esett a választás, ami valóban megszólalásig hasonlít a valódi fűre még nagyobb felületen is. Egyéb burkolatok is kerültek a teraszra, annak ellenére, hogy csak műfűvel foglalkozik a cég, ötletekkel láttak el ezek beszerzése és lerakási idejét tekintve is. A rendelés után pár nappal már sikerült is időpontot egyeztetni a kivitelezésre. A kivitelezést végző csapat csillagos ötös munkát végez. Pontosan az előre egyeztetett időpontban érkeznek, villám gyorsan és precízen fektették le a kiválasztott műfüvet. A kivitelezés végén hasznos tanácsokkal láttak el a későbbi gondozáshoz is. Az egész folyamat nagyon professzionális és gördülékeny volt.
Janos Koczka
Janos Koczka
Óvodánkban focipályát hoztunk létre egy régi, használaton kívüli, kopott beton medencében. A prémium pázsit igazán megkoronázta a felújítást. 82 gyermekünk rajongásig szereti. Köszönjük!
Attiláné Kovács
Attiláné Kovács
Gyönyörű kertet varázsoltak nekünk. A Grande 55 füvet választottuk, brutál jól néz ki. Reméljük, sokáig ilyen gyönyörű marad. Hálás köszönet, Prémium Pázsit!
Anett Sipos
Anett Sipos
Profi csapat,nagyon szép bemutatóterem!A bemutatókert szuper,megkönyítette a választást. Több helyen is jártam,de magasan a legjobbak.Csak ajanlani tudom öket!
Zsolt Kelemen
Zsolt Kelemen
Nagyon profi, precíz csapat. King műfüvet választottunk. Vengégeinknek közelről kell megnézni, hogy rájöjjenek, nem élő növényről van szó.
Tamás Szekeres
Tamás Szekeres
Pontos, precíz ügyintézés. Családi házunk után a nyaralónknál is Őket választottuk. Rugalmasan kezelték a kereseinket. Az üzletben kiválasztottuk a füvet, pontos tervezés utan precíz árajánlat. A telepitőcsapat szorgos hangyakent dolgozott, pontosan érkezett es kiváló munkát végzett. Köszönjük szépen mégegyszer!
Kovacs Gergo
Kovacs Gergo
Szakszerű, pontos, precíz, megbízható! Azt hiszem nem kell több!
Zsolt Deme
Zsolt Deme

Kertek és teraszokÉld át a Prémium Pázsit®️ hangulatát

Kertek

Az angoloktól tudjuk, hogy a mesebeli vidéki kastélyok makulátlan, harsogó zöld pázsitjának titka a napi szintű eső és nyírás. Viszont se napi eső, se idő a napi fűnyírásra, meg aztán az egész életünket sem feltétlenül szeretnénk a szép, zöld gyep oltárán feláldozni. Hála azonban a kreatív szakembereknek és a modern technológiáknak, senkinek nem kell lemondania a selymesen simogató, abszolút valósághű, látványával a napi stresszt feloldó pázsitról. Annak se, akinek bezöldítendő felületként csak egy terasz áll rendelkezésére.

Teraszok

Az otthoni zöld gyep sokáig csak a családi házak, villák tulajdonosainak kiváltsága volt. A selymesen puha, kifogástalan tisztaságérzetet nyújtó szintetikus pázsit azonban akár egy többszintes ház teraszára – akár járólapra, betonfelületre – is leteríthető.

Óvodák/SportpályákEsőzés után 15 perccel már újra száraz

Műfűvön játszó gyerek

Multisport

Töltésmentes – azaz gumigranulátumot nem tartalmazó – multisport műfüveinket az óvodák mellett kiemelten ajánljuk az iskoláknak is. Ezeken a pázsitokon pontosan lehet irányítani a labdát, így tökéletes különböző sportpályákhoz, iskolák, óvodák kert részéhez.

Rendkívül strapabíró, tartós termékekről van szó, amelyek alkalmasak arra, hogy ovifocit, sportfoglalkozásokat és tornaórákat tartsanak rajtuk.

Sportolásra kifejlesztve.

Manapság a műfű már nem csak a focipályákon, hanem a teniszpályákon és a multifunkciós sportpályakon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, köszönhetően tartósságának. Sokkal kevesebb gondozást igényel, mint a hagyományos fűvel betelepített pályák.

Prémium minőségű, realisztikus műfüveink mind tapintásban, mind kinézetben olyanok, mint eredeti társaik. Biztonságos, időtálló, és környezetbarát befektetés. Egy szép, rendezett pályán, még a sportolók is jobban teljesítenek!

Óvodák, iskolák

A kimondottan az óvodák és játszóterek számára kifejlesztett, különböző szálhosszúságban elérhető szintetikus műfüveink amellett, hogy biztonságosak, rendkívül higiénikusak is. Ezeken órákon át hempereghetnek a lurkók, akkor sem lesz koszos a ruhájuk!

Játék! Biztonságosan.

A gyerkőcök imádnak csúszni, mászni, és rohangálni! Sajnos a móka sérüléssel is végződhet egy nagyobb esést követően. Műfüveinket megfelelő esésvédelmi rendszer kiépítésével tesszük biztonságossá a legkisebbek számára is. Szakértő kollégáink egy alapos felmérést követően kiszámolják a szükséges vastagságú elemeket majd ezeket puzzle-ként illesztik össze a lehető legprecízebb módon.

Játékok telepítése

Nálunk mindent egy helyen megvalósíthatsz. A műfüvek telepítése mellett jelentős tapasztalattal rendelkezünk közintézmények pl. bölcsődék, iskolák, óvodák, sportpályák, udvarainak teljeskörű felújításában, és műfűvel való borításában is. Az udvar műfűvel való telepítése során lehetőség van játszótéri játékok beszerzésére és telepítésére is. 

Üzletek/DekorációEgyedi, prémium megjelenés

Dobja fel üzletét Prémium Pázsit®️-tal.

A zöld környezet többé nem álom! Prémium minőségű műfüveinkkel bármilyen ipari vagy irodai területen ki tudjuk alakítani az örökzöld környezetet. Többé nem kell foglalkoznod a kertrendezéssel vagy locsolással, a Prémium Pázsit®️ biztosítja a kellemes, és nyugtató munkahelyi környezetet, amelyben kollégáid is szívesen dolgoznak majd. Mindezt gondozásmentesen, hosszútávon jelentős összegeket megspórolva érheted el.

ReferenciákAkik már minket választottak

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

MOST AKÁR 40% KEDVEZMÉNNYEL

Sármentes Napok – Örökzöld kert: Ahol a sár vakációzik!
Üdvözlünk a „Sármentes Napok” kampányban, ahol a gondozásmentes, zöld kertek és Prémium Pázsit®️-ok varázsa találkozik! Szívesen pihennél a kertben anélkül, hogy aggódnod kellene a sáros lábnyomok miatt?

📣Van rá megoldás!
Soha többé ne aggódj a sáros lábak, tappancsok miatt!
A Prémium Pázsit®️ kertek titka a sármentes varázslat, amelynek köszönhetően az eső után is szabadon élvezheted kertedet és a mindig gyönyörű és örökzöld Prémium Pázsit®️-ot. Engedd, hogy a sár máshol pihenjen!