müfü mintakollekció a Prémium pázsit bemutatótermében

Eredeti holland pázsit

műfű kertbe közeli fénykép
Műfű piacon elérhető legrealisztikusabb pázsit
kertek_slide (1)
Kertek
teraszok_slide
Teraszok
puha műfű
Sűrű, puha pázsit nyújtotta örömök.
telepites_slide
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!

Légy büszke a kertedre!Európa vezető holland műfűgyártó termékeinek kizárólagos forgalmazója

Prémium Pázsit csapata

Üdvözlünk a Prémium Pázsit® oldalán, ahol segítünk, hogy kertedre büszke lehess!

Csapatunkkal nagy hangsúlyt fektetünk arra a mindennapok során, hogy a  legmagasabb minőséget szolgáltassuk ügyfeleink számára. Az iparágban szerzett  tapasztalatunkkal olyan üzleti kapcsolatokat építettünk ki, amelyeknek köszönhetően Magyarországon egyedüliként Hollandiában gyártatjuk termékeinket. Ezáltal a műfű piacon elérhető legrealisztikusabb, 100%-ban holland gyártású pázsitot értékesítünk az ország teljes területén.

Saját gépparkkal, és dedikált munkatársakkal rendelkezünk, így biztosítva a megbízhatóságot, és a 9 év gyártói garanciát. 

Célunk, hogy ügyfeleink elképzelései találkozzanak az általunk kínált megoldásokkal, így több mint 20 féle azonos minőségű műpázsit közül választhatják ki az igényeikhez legjobban illeszkedőt.  Rendelkezünk a tudással és a tapasztalattal, hogy a legbonyolultabb megrendeléseket is első osztályú minőségben teljesítsük.

Cégünk, az otthoni felhasználásra szánt kerteken felül, jelentős tapasztalattal rendelkezik közintézmények pl. bölcsődék, iskolák, óvodák, sportpályák udvarainak teljeskörű felújításával, műfűvel való borításával. Az udvar felújítása során lehetőséget biztosítunk a játszótéri játékok beszerzésére és telepítésére is.

Miben tudunk segíteni?

Holland pázsit termékbemutatás
Holland pázsit termékbemutatás

Csúcsminőség és megbízhatóság egy helyen.

Magyarországon egyedülálló beszállítói rendszert üzemeltetünk, így kínálva 100%-os garanciát termékeinkre. Holland műfüveink az elérhető legrealisztikusabb kinézetben, és anyagösszetételben biztosítják az esztétikus megjelenést a kertedben. 

1
Telepített terület
1 db
kertek és teraszok
Play Video

Segítünk a legmegfelelőbb műpázsit kiválasztásában.

A Prémium Pázsit®-nál szakértő csapatunk segít a műfű kiválasztásától kezdve, egészen a telepítés befejezéséig. Segítünk a számodra leginkább megfelelő műpázsit kiválasztásában, csapatunk ingyenes helyszíni felmérést végez, tanácsokat ad. Ezt követően elkészül egy komplett árajánlat helyszínrajzzal együtt. Az ajánlat elfogadását követően semmi dolgod nincs, mint várni a gyönyörű kert elkészülését, ugyanis minden munkafolyamatot, anyagrendelést profi munkatársaink végeznek.

Bemutatóterem+ 80 m² -ES BEMUTATÓKERT

Prémium pázsit bemutatóterem

Tapasztald meg az egyedülálló élményt!

Bizonytalan vagy, hogy melyik műfű illene legjobban otthonodba? Látogass el hozzánk a 1149 Budapest, Egressy Út 27-29. (B. Épület Fszt. 2., Mandala Kert Lakópark), és szakértő kollégáink segítenek kiválasztani az ideális pázsitot a számodra!

Prémium pázsit bemutatóterem

80m²-es bemutatókertben inspirálódhatsz.

A különböző szálszerkezeteknek és szálalakoknak köszönhetően a műfüvek sűrűbbek és élethűbbek mint valaha. Győződj meg erről Te magad is! Tudjuk, hogy a pázsit kiválasztásánál nagyon nehéz, szinte lehetetlen megállapítani egy kis darab mintán vagy fényképről, hogy az elkövetkező 10-15 évben, hogy fog kinézni a kertben. A könnyebb választás érdekében, bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 80m2-es kerthelység is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit® legkeresettebb termékeit. Ha pedig inspirálódnál, szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed lenne a felméréssel vagy a telepítéssel kapcsolatban.

müfü mintakollekció a Prémium pázsit bemutatótermében
Prémium Pázsit bemutatókert
Prémium Pázsit bemutatókert

Holland pázsitNe csak egy jól hangzó reklámszöveg legyen

müfü mintakollekció a Prémium pázsit bemutatótermében

Nem csak a származás, a minőség is fontos.

Magyarországon egyedüliként, nem csak a termék származási országát, hanem a pázsit minőségét is szem előtt tartjuk. Miért fontos ezt kihangsúlyoznunk? Számos olyan ügyfelünk van, akik úgy érkeztek hozzánk, hogy idő előtt tönkrement a féltve őrzött kertjük. Az egyeztetés során mindig kiderült, hogy hiába prémium minőségként reklámozták az adott műfüvet, a származási hely az esetek többségében valamilyen távol-keleti ország. 

Nálunk fontos, hogy  az eredeti holland pázsit” ne csak egy jól hangzó reklámszöveg legyen, hanem valóban holland minőséget áruljunk, egyenesen Hollandiából.

bemutato_csempe_pp10
bemutato_csempe_pp9

Prémium PázsitPrémium minőségű műpázsitok forgalmazása

PP_nagy_csempe_pp12

A legélethűbb és legjobb minőségű pázsitok.

Kizárólag saját gyártású felsőkategóriás holland szálakat, és alapanyagokat használunk  a kimagasló minőség érdekében.  A gyártónál számunkra nem a származási ország a fő szempont, hanem az, hogy prémium minőségű holland termékeket gyártson, valamint kizárólag saját gyártású holland szálakat, alapanyagokat használjon. Cégünk Európa legnagyobb, több mint 20 éves gyártási tapasztalattal rendelkező piacvezető holland gyár partnere, akik a legélethűbb és legjobb minőségű pázsitot gyártják, amit mi első kézből tesztelünk a szállítást megelőzően.

bemutato_csempe_pp5
bemutato_csempe_pp4

Prémium minőségű holland termékek.

Holland Pázsit

Prémium minőségű holland műfüveink egyenesen Hollandiából érkeznek. Kizárólag saját gyártású alapanyagokkal, és szálakkal készülnek a legmagasabb minőség érdekében. Minden termékünkre 9 év gyártói garancia vonatkozik (UV-állóság, szálkihullás). A pázsit élettartama professzionális telepítés mellett akár 15 év is lehet.

CsapatunkKizárólag saját munkatársakkal dolgozunk

PP_nagy_csempe_csapat

Saját csapat, profi szakemberek.

A Prémium Pázsit®-nál kizárólag saját csapatokkal dolgozunk, amelyeket megbízható, profi szakemberek alkotnak. Cégünk ezáltal külső partner nélkül tudja elvégezni az adott projekt teljes kivitelezését. Miért jó ez? Ezzel jelentős időt, és energiát spórolhatsz meg. Nem kell heteket várnod a kivitelezőre, hiszen saját gépparkunknak köszönhetően minden egy kézben összpontosul.

Legyen szó tereprendezésről, alépítmény építéséről, pázsit telepítésről, vagy akár kertészeti megoldásokról mi segítünk a megvalósításban. Cégünk a teljes kivitelezés alatt mértani pontossággal végzi a munkálatokat, ezáltal nincs más dolgod, mint birtokba venni a megújult kertedet! 

csapat_csempe_1
csapat_csempe_2
csapat_csempe_002

Saját géppark

A gyors és precíz munkavégzés érdekében, minden csapatunk saját gépparkkal rendelkezik. Szakképzett, profi szakemberekkel dolgozunk a mindennapok során, így garantálva a legmagasabb minőséget, és a határidők betartását. Számunkra nem jelent akadályt az egészen nagy területek kivitelezése sem.

geppark_csempe_01
geppark_csempe_2

Gyár/RaktárSaját gyártású alapanyagok, saját fejlesztésű szálak

PP_nagy_csempe_raktar

Nincs import alapanyag Kínából!

Cégünk több, Európában (Hollandia) piacvezető gyárral áll kizárólagos szerződéses kapcsolatban.

Magyarországon egyedülálló módon saját gyártású alapanyagokat, saját fejlesztésű szálakat, és hátlap-hordozó rétegeket gyárt. Saját licenccel rendelkezünk, és a teljes gyártási folyamat, a gyár felügyelete alatt készül. Nyomon követjük az aktuális trendeket, így számos technológiai újításon dolgozunk a mindennapok során.

raktar_csempe_1
raktar_csempe_2
Play Video

Magyarország legnagyobb raktárkészlete.

Kifejezetten egy terméket keresel, de aggódsz amiatt, hogy nem lesz raktáron? Nálunk nem kell ettől tartanod! Saját polcrendszeres raktárral rendelkezünk, ezért nálunk soha nem fordulhat elő, hogy nem tudjuk kiszolgálni az igényeidet! A gyors és precíz munka érdekében minden Prémium Pázsit®️-ból hatalmas raktárkészletet tartunk.

Bemutatótermünk 2023. 05. 27.-én technikai okok miatt zárva tart!

Megértésüket köszönjük!​
Prémium Pázsit csapata.