teraszok_slide
Teraszok
kertek_slide (1)
Kertek
kutyabarat_csempe_00
Sűrű, puha pázsit nyújtotta örömök.
telepites_slide
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
müfü szegély
Műfű piacon elérhető legrealisztikusabb pázsit
Play Video

D. Nagy Orsi kérdezte kedves ügyfelünket, hogy miért a Prémium Pázsitot választotta.

Mire figyeljünk oda, ha műfüvet szeretnénk otthonunkba? D. Nagy Orsi utánajárt miért fontos körültekintőnek lenni, amikor kiválasztjuk melyik cégre bízzuk kertünk, teraszunk műfűvesítését. Ügyfelünket Zsókát kérdezte, hogy ő milyen szempontok alapján döntött a Prémium Pázsit mellett.

TermészetesPont, mint a valódi

müfü szegély

Prémium Pázsit®️ termékek mindegyike természetes megjelenésű, a műfű piacon elérhető legrealisztikusabb hatást nyújtják.

Az igényes, természetes megjelenésnek és a valósághű színnek köszönhetően a szintetikus pázsitszőnyeg első ránézésre pont olyan, mint a valódi. Sőt, szebb, hiszen egyáltalán nem látszanak az illesztések, nincsenek gyomok, a homogén zöld felületet nem törik meg sárgás-barnás elszíneződések. 

Por és sármentesEgész évben gyönyörű zöld terület.

Gyerekbarát müfü

Nincsenek többé sáros cipők, és tappancsok!

A Prémium Pázsit®️-nak köszönhetően mindig élvezheted a tiszta, rendezett udvart, és nem kell többé tartanod a sáros cipőnyomoktól a házban. Esőzés után 15 perccel pedig már száraz udvaron élvezhetitek a közös játékot!

GyerekbarátJáték! Biztonságosan.

PP_csempe_gyerek_nagy

Mindig puha, és tiszta.

Ha egy biztonságos játszótéri környezetet szeretnél kialakítani, akkor a Prémium Pázsit®️ a tökéletes választás. Bírja az erős igénybevételt, és nem tapad meg rajta a sár vagy egyéb szennyeződés. Mindig puha, és tiszta, így a gyerkőcök is gondtalanul élvezhetik a mókát!

GondozásmentesNem kell nyírni, locsolni, nincs gyom, bogarak.

PP_csempe_gondozasmentes_nagy

Az örökzöld kert többé nem álom!

Gyönyörű, zöld kertre vágysz, de nincs kedved gondozni? Prémium minőségű, realisztikus műfüveinket nem kell locsolnod, és gondoznod. Egyszerűen csak dőlj hátra, és élvezd a mindig ragyogóan zöld, és ápolt pázsitot az otthonodban!

ÁllatbarátSűrű, puha pázsit nyújtotta örömök.

PP_referencia_csempe (1)
macskabarat_csempe_2

Rendkívül ellenálló, gondozásmentes pázsit.

Tartasz tőle, hogy szeretett kutyusod tönkreteszi a gyönyörű pázsitodat? Emiatt nem kell aggódnod! Prémium minőségű műfüveink rendkívül strapabíróak, ugyanakkor a sűrű gyökérszálaknak köszönhetően ellenállnak az ásásnak, a kaparásnak, és a szaladgálásnak is. A telepítés során figyelünk a masszív rögzítésre is, így kedvenced biztosan nem fogja kikaparni a pázsitot a helyéről.

kutyabarat_csempe_00

15 év életarttamTervezz hosszú távra kerteddel!

PP_csempe_15ev_nagy

Jótállást vállalunk az általunk forgalmazott termékekre.

A 100%-os holland,- és spanyol minőség, a fejlett szálkihullást megakadályozó gyártástechnológia, valamint a magas anyagminőség jóvoltából 9 év jótállást vállalunk az általunk forgalmazott termékekre, amelyeknek élettartama eléri a 15 évet. A speciális anyagkeveréknek nem árt az erős UV-sugárzás sem, így a fakulás is kizárt.

Teraszból kertÉld át a tökéletes kert hangulatát

PP_csempe_terasz_0_nagy

A tökéletes kerti hangulat, a reggeli kávé mellé.

Szívesen kávéznál a mindennapok során egy nyugtató zöld övezetben? Korábban a lakóparkok területén ez szinte lehetetlen volt. Viszont a Prémium Pázsit®️ segítségével megvalósíthatod az otthoni zöld gyep élményét, amely már nem csak a ház tulajdonosok kiváltsága. A realisztikus kinézetű, szintetikus pázsitot leboríthatod akár egy többszintes ház teraszára, a betonfelületre, és a járólapra is.

Sárgulás, foltosodásNincs többé árnyékos terület

PP_csempe_kert_foltos03

Nem kell többé aggódnod a kiégett pázsit miatt!

A selymesen puha, színtartó és vízáteresztő Prémium Pázsit®️ tökéletesen élethű, így nem kell tartanod attól, hogy besárgul vagy kiég a naptól. Gondozásmentesen is mindig örökzöld. Jól hangzik igaz?