kertek_slide (1)

Műfű kertbe

teraszok_slide
Műfű teraszra
puha műfű
Sűrű, puha pázsit nyújtotta örömök.
telepites_slide
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
műfű kertbe közeli fénykép
Műfű piacon elérhető legrealisztikusabb pázsit
Play Video

Műfű kertbe, teraszra, sportpályára

Élvezd a mindig ragyogóan zöld, és ápolt pázsitot az otthonodban!

D. Nagy Orsi kérdezte kedves ügyfelünket, hogy miért a Prémium Pázsitot választotta.

Mire figyeljünk oda, ha műfüvet szeretnénk otthonunkba? D. Nagy Orsi utánajárt miért fontos körültekintőnek lenni, amikor kiválasztjuk melyik cégre bízzuk kertünk, teraszunk műfűvesítését. Ügyfelünket Zsókát kérdezte, hogy ő milyen szempontok alapján döntött a Prémium Pázsit mellett.

TermészetesPont, mint a valódi

műfű kertbe közeli fénykép

Prémium Pázsit®️ termékek mindegyike természetes megjelenésű, a műfű piacon elérhető legrealisztikusabb hatást nyújtják.

Az igényes, természetes megjelenésnek és a valósághű színnek köszönhetően a szintetikus pázsitszőnyeg első ránézésre pont olyan, mint a valódi. Sőt, szebb, hiszen egyáltalán nem látszanak az illesztések, nincsenek gyomok, a homogén zöld felületet nem törik meg sárgás-barnás elszíneződések. 

Por és sármentesEgész évben gyönyörű zöld terület.

Műfű kertbe gyerekek

Nincsenek többé sáros cipők, és tappancsok!

A Prémium Pázsit®️-nak köszönhetően mindig élvezheted a tiszta, rendezett udvart, és nem kell többé tartanod a sáros cipőnyomoktól a házban. Esőzés után 15 perccel pedig már száraz udvaron élvezhetitek a közös játékot!

GyerekbarátJáték! Biztonságosan.

Műfűvön játszó gyerek

Mindig puha, és tiszta.

Ha egy biztonságos játszótéri környezetet szeretnél kialakítani, akkor a Prémium Pázsit®️ a tökéletes választás. Bírja az erős igénybevételt, és nem tapad meg rajta a sár vagy egyéb szennyeződés. Mindig puha, és tiszta, így a gyerkőcök is gondtalanul élvezhetik a mókát!

GondozásmentesNem kell nyírni, locsolni, nincs gyom, bogarak.

műfű kertbe család, pihenés

Az örökzöld kert többé nem álom!

Gyönyörű, zöld kertre vágysz, de nincs kedved gondozni? Prémium minőségű, realisztikus műfüveinket nem kell locsolnod, és gondoznod. Egyszerűen csak dőlj hátra, és élvezd a mindig ragyogóan zöld, és ápolt pázsitot az otthonodban!

ÁllatbarátSűrű, puha pázsit nyújtotta örömök.

Kutyabarát műfű
állatbarát műfű

Rendkívül ellenálló, gondozásmentes pázsit.

Tartasz tőle, hogy szeretett kutyusod tönkreteszi a gyönyörű pázsitodat? Emiatt nem kell aggódnod! Prémium minőségű műfüveink rendkívül strapabíróak, ugyanakkor a sűrű gyökérszálaknak köszönhetően ellenállnak az ásásnak, a kaparásnak, és a szaladgálásnak is. A telepítés során figyelünk a masszív rögzítésre is, így kedvenced biztosan nem fogja kikaparni a pázsitot a helyéről.

puha műfű

15 év életarttamTervezz hosszú távra kerteddel!

Műfűves udvaron család

Jótállást vállalunk az általunk forgalmazott termékekre.

A 100%-os holland minőség, a fejlett szálkihullást megakadályozó gyártástechnológia, valamint a magas anyagminőség jóvoltából 9 év jótállást vállalunk az általunk forgalmazott termékekre, amelyeknek élettartama eléri a 15 évet. A speciális anyagkeveréknek nem árt az erős UV-sugárzás sem, így a fakulás is kizárt.

Teraszból kertÉld át a tökéletes kert hangulatát.

Műfű teraszon

A tökéletes kerti hangulat, a reggeli kávé mellé.

Szívesen kávéznál a mindennapok során egy nyugtató zöld övezetben? Korábban a lakóparkok területén ez szinte lehetetlen volt. Viszont a Prémium Pázsit®️ segítségével megvalósíthatod az otthoni zöld gyep élményét, amely már nem csak a ház tulajdonosok kiváltsága. A realisztikus kinézetű, szintetikus pázsitot leboríthatod akár egy többszintes ház teraszára, a betonfelületre, és a járólapra is.

Sárgulás, foltosodásNincs többé árnyékos terület

örökzöld műfű

Nem kell többé aggódnod a kiégett pázsit miatt!

A selymesen puha, színtartó és vízáteresztő Prémium Pázsit®️ tökéletesen élethű, így nem kell tartanod attól, hogy besárgul vagy kiég a naptól. Gondozásmentesen is mindig örökzöld. Jól hangzik igaz?

Bemutatótermünk 2023. 05. 27.-én technikai okok miatt zárva tart!

Megértésüket köszönjük!​
Prémium Pázsit csapata.