Kutya és szép kert? Lehetséges!

Kutya és szép kert? Lehetséges!

Kutyabarát műfű

Ahogy az embereket, úgy a kutyákat is vonzza a szép pázsit – amely persze csak addig marad szép, ameddig négylábú társunk rá nem szokik. Furfangos eszközökkel ugyan távol tartható a blöki a fűtől, de vajon méltányos megoldás ez a család leghűségesebb társával szemben?

Az általunk forgalmazott, kifejezetten kutyatartóknak ajánlott műfüvekkel viszont a gazdik megszabadulhatnak a kutyus mozgásterének drasztikus szűkítése miatti lelkiismeretfurdalástól. A speciális C-Shape technológiájú műpázsitok átlag feletti strapabírásúak, így a nagyobb testű kutyák jelentette terhelés sem jelent problémát számukra.

További különlegességük, hogy kevésbé melegszenek fel, ami főleg a szagképződés szempontjából előnyös. E műfüvek nem színeződnek el a vizelettől, amely amúgy könnyedén lemosható róluk egy slaggal. Kutyatulajdonosoknak szánt termékeinkre – amelyeknek imént ismertetett előnyeit UV- és fagyállóság teszi teljessé – hosszú, 9 éves garanciát vállalunk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Referenciák

40-70% kedvezmény a készlet erejéig!

Itt az alkalom, hogy kisebb kertedet vagy teraszodat extra kedvezményes áron varázsold örökzölddé prémium minőségben.

A különböző gyártásokból és új tekercsekből megmaradt kisebb darabokat kedvezményes outlet áron elérhetővé tesszük.
A termékek újak és ugyanúgy vonatkozik rájuk a Prémium Pázsit®️ 9 év garancia.

A táblázatunk folyamatosan frissül az aktuálisan elérhető termékekkel. A gombra kattintva láthatod, hogy jelenleg milyen termékek elérhetőek óriási kedvezményekkel.

Az alábbi elérhetőségeken keressetek minket bizalommal.

Email: info@premiumpazsit.hu📧
Telefon: +36 30 950 6742📞

Prémium Pázsit csapata.