OTTHONDESIGN - 2022

Látogasson el standunkhoz vagy bemutatótermünkbe, mert a  kiállítás ideje alatt óriási kedvezményekkel várunk minden kedves látogatót!

nap
óra
perc
másodperc
garden_csempe
garden_csempe (1)

Prémium Pázsit®️ - GardenExpo

Az idei OtthonDesign kiállításon bemutatjuk a  legújabb ᴘʀᴇ́ᴍɪᴜᴍ ᴘᴀ́ᴢsɪᴛ®️  kollekciót, amiben számos technológiai újítást dolgoztunk ki partnereinkkel a mindennapok során, hogy valóban prémium minőségű termékeket értékesítsünk egyenesen Hollandiából.

Magic 50 - 30% kedvezménnyel!

Otthoni felhasználású pázsitok - 20% kedvezménnyel!

Sportfüfek - 15% kedvezménnyel!

Magic 50 mm

A Pázsitok bajnoka bevezető áron 30% kedvezménnyel!

A kiállításon bemutatjuk a 2022-es Prémium Pázsit®️ kollekciójának új zászlóshajóját! A legjobb minőségű és legrealisztikusabb pázsitot Magyarországon, amely kizárólagosan csak a Prémium Pázsit®️ kollekciójában megtalálható!

Nyomon követtük az aktuális trendeket, így számos technológiai újítást dolgoztunk ki partnereinkkel a mindennapok során, hogy valóban prémium minőségű termékeket értékesítsünk egyenesen Hollandiából.A 𝙈𝙖𝙜𝙞𝙘 50 mm-es Prémium Pázsit®️ a legjobb minőségű és legrealisztikusabb pázsitot, amely kizárólagosan csak a Prémium Pázsit®️ kollekciójában megtalálható!

𝗣𝗿𝗼𝗳𝗶 műfű-karbantartógépek

A rendezvény ideje alatt most kedvezményesen vásárolható meg a Prémium Pázsit®️ által forgalmazott profi műfű-karbantartógépek.

10% kedvezmény minden karbantartógépre!

INGYENES házhozszállítás!

Prémium PázsitA legélethűbb műpázsitok Magyarországon!

Prémium Pázsit csapata

100% holland termékek

Prémium minőségű pázsit, megfizethető áron

Európa vezető holland és spanyol műfűgyártó termékeinek kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon, amelynek köszönhetően számos állandó, és visszatérő ügyféllel büszkélkedhetünk. Több éves tapasztalatunk által tisztában vagyunk az aktuális piaci helyzettel, és törekszünk arra, hogy minden igényt kielégítsünk. Kizárólag eredeti, természetes hatású műpázsitokat forgalmazunk.

Nem csak a származási ország, hanem a minőség is fontos.

Európa vezető holland és spanyol műfűgyártó termékeinek kizárólagos forgalmazóiként szem előtt tartjuk ügyfeleink elégedettségét. Számunkra nem csak a pázsit származási helye, hanem a minősége is elsődleges szempont.

Nálunk fontos, hogy  az “eredeti holland pázsit” ne csak egy jól hangzó reklámszöveg legyen, hanem valóban holland minőséget áruljunk, egyenesen Hollandiából.

A műfű piacon elérhető legrealisztikusabb pázsit

Teljeskörü kivitelezés

Cégünk a teljeskörű kivitelezés során minden munkafolyamatot felügyel és koordinál. Ügyfeleinknek nincs más dolga, mint kiválasztani a számukra megfelelő pázsitot, mi pedig minden más munkafolyamatot (felmérés, tervezés, anyagbeszerzés, tereprendezés, telepítés, takarítás) átvállalunk.

100% Holland termék
Queen műfű 1Queen műfű 2
16.000 Ft

ReferenciákBeszéljenek a képek helyettünk

Play Video

Több mint 56.000 m² Prémium Pázsit®️-ot telepítettünk ügyfeleinknél

A Prémium Pázsit®-nál szakértő csapatunk segít a műfű kiválasztásától kezdve, egészen a telepítés befejezéséig. Segítünk a számodra leginkább megfelelő műpázsit kiválasztásában, csapatunk ingyenes helyszíni felmérést végez, tanácsokat ad. Ezt követően elkészül egy komplett árajánlat helyszínrajzzal együtt. Az ajánlat elfogadását követően semmi dolgod nincs, mint várni a gyönyörű kert elkészülését, ugyanis minden munkafolyamatot, anyagrendelést profi munkatársaink végeznek.

9 év jótállás

A 100%-os holland,- és spanyol minőség, a fejlett szálkihullást megakadályozó gyártástechnológia, valamint a magas anyagminőség jóvoltából 9 év jótállást vállalunk az általunk forgalmazott termékekre, amelyeknek élettartama  eléri a 15 évet.  A speciális anyagkeveréknek nem árt az erős UV-sugárzás sem, így a fakulás is kizárt.

Gyors és profi munka, megfizethető áron

A gyors és precíz munkavégzés érdekében, minden csapatunk saját gépparkkal rendelkezik. Szakképzett, profi szakemberekkel dolgozunk a mindennapok során, így garantálva a csúcsminőséget, és a határidők betartását. Cégünknek nem jelent akadályt az egészen nagy területek kivitelezése sem. Küldetésünk, hogy a gyors, és precíz munkát a legmagasabb minőségben szállítsuk!

Több mint 10.000m²-es raktárkészlet

Nálunk nem kell hónapokat várnod, hogy a kiválasztott pázsitod eljusson hozzád. Fontos számunkra, hogy, a megrendelést követően azonnal ki tudjuk szolgálni ügyfeleinket és a lehető leghamarabb elkezdjük a telepítési munkálatokat. Ennek érdekében több mint 10.000m²- es raktárkészlettel rendelkezünk az idei év legélethűbb, csúcsminőségű Prémium Pázsit®️ kollekciójából.

INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.

Te is kacérkodsz a gondolattal, hogy gyönyörű műpázsittal ékesítsd az otthonodat? Nem tudod, hogyan kezdj neki? Mi segítünk! Ingyenes helyszíni felmérésünk keretén belül az ország egész területére kiszállunk, és segítünk kiválasztani a számodra  legjobb műfüvet!

Elérhetőségeink

Cím

1149 Budapest, Egressy út 27-29.
(B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 0900 –  1700
Szombat: 1000 –  1400
Vasárnap: ZÁRVA

Kérj ajánlatot!

Pár egyszerű lépésben kérhetsz tőlünk ajánlatot mindenféle kötelezettség nélkül. Add meg adataid és hamarosan felveszük  Veled a kapcsolatot.