100% holland gyártású termékek
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide
100%-ban holland gyártású
Káros anyagoktól mentes
Több mint 15.000m²-es raktárkészlet
INGYENES helyszíni felmérések az ország egész területén.
Professzionális, gyors kivitelezés, szuper áron!
Kivételes vízáteresztő képesség
Gyors alakvisszanyerő képesség
10 év jótállás
Previous slide
Next slide

Saját csapat, profi szakemberek.

A Prémium Pázsit®-nál kizárólag saját csapatokkal dolgozunk, amelyeket megbízható, profi szakemberek alkotnak. Cégünk ezáltal külső partner nélkül tudja elvégezni az adott projekt teljes kivitelezését. 

Legyen szó tereprendezésről, alépítmény építéséről, pázsit telepítésről, vagy akár kertészeti megoldásokról mi segítünk a megvalósításban. Cégünk a teljes kivitelezés alatt mértani pontossággal végzi a munkálatokat, ezáltal nincs más dolgod, mint birtokba venni a megújult kertedet!

Saját géppark

A gyors és precíz munkavégzés érdekében, minden csapatunk saját gépparkkal rendelkezik.
Modern gépparkunk méretének köszönhetően, számunkra nem jelent akadályt az egészen nagy területek kivitelezése sem. Nem kell heteket várni a kivitelezőre, minden egy kézben összpontosul.

Garantáljuk, hogy elégedett leszel a végeredménnyel!

Munkánk során kiemelkedően fontosnak tartjuk a precíz, pontos munkavégzést. Minden projektünk során maximális figyelmet fordítunk a részletekre, hogy a végeredmény minden elvárásnak megfeleljen. A project elkészülte után, nem kell mást tenned, mint birtokba venni a megújult kertedet!

Play Video

Hogyan telepítik a Prémium Pázsit®️-ot?

A pázsit telepítését egy alapos állapotfelmérés előzi meg, amely során felmérjük a lehetőségeket. A pázsit lefektetését professzionális szakembereink végzik el, így az eredmény ennek megfelelően kifogástalan. Odafigyelünk arra, hogy az illesztések egyáltalán ne látszódjanak, a felület pedig tökéletesen egyenletes legyen- így biztosítjuk a csúcsminőséget, és az éveken át tartó gyönyörű eredményt!

Prémium Pázsit profi telepítése teraszokra

Cégünk a teljeskörű kivitelezés során minden munkafolyamatot felügyel és koordinál. Ügyfeleinknek nincs más dolga, mint kiválasztani a számukra megfelelő pázsitot, mi pedig minden más munkafolyamatot (felmérés, tervezés, anyagbeszerzés, tereprendezés, telepítés, takarítás) átvállalunk.

Play Video

Kíváncsi vagy, hogyan mutat élőben a pázsit? A könnyebb választás érdekében a bemutatótermünkhöz  kiépítésre került, egy közel 110m2-es kerthelyiség is, ahol telepített környezetben is megtekintheted a Prémium Pázsit®️ legkeresettebb termékeit. Így könnyedén el tudod dönteni, hogy melyik pázsit illene leginkább otthonod környezetéhez.

A bemutatóteremben szakértő kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre, bármilyen kérdésed van a felméréssel, telepítéssel, és pázsitokkal kapcsolatban.

1149 Budapest, Egressy út 27-29. (B épület fsz. 2., Mandala Kert Lakópark)
 Telefon: +36 30 950 6742
 info@premiumpazsit.hu

MOST AKÁR 40% KEDVEZMÉNNYEL

Sármentes Napok – Örökzöld kert: Ahol a sár vakációzik!
Üdvözlünk a „Sármentes Napok” kampányban, ahol a gondozásmentes, zöld kertek és Prémium Pázsit®️-ok varázsa találkozik! Szívesen pihennél a kertben anélkül, hogy aggódnod kellene a sáros lábnyomok miatt?

📣Van rá megoldás!
Soha többé ne aggódj a sáros lábak, tappancsok miatt!
A Prémium Pázsit®️ kertek titka a sármentes varázslat, amelynek köszönhetően az eső után is szabadon élvezheted kertedet és a mindig gyönyörű és örökzöld Prémium Pázsit®️-ot. Engedd, hogy a sár máshol pihenjen!